ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
PAYPAL
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
-Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις για τα έξοδα πληρωμής:

Πληροφορίες Πληρωμών

1.Πληρωμή με κάρτα

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε:

μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Diners , American Express & Maestro

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Vivawallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2.Paypal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

(1.2 *Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο γίνονται σε Ευρώ, οπότε οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθεις την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείς στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσεις.)

3.Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας το ποσό της κατά την παράδοση από την εταιρία κούριερ που θα σας παραδώσει το δέμα κατά την παραλαβή του.Αυτή η ηπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€.

4.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ : Τράπεζα Πειραιώς
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ : HOOCARES IKE
IBAN : GR87 0172 2120 0052 1209 9210 121
Αρ. Λογαριασμού : 5212 – 099210 – 121

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής

(!)Αναγράψτε στην αιτιολογία της τραπεζικής κατάθεσης το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό της Παραγγελία σας.
(!)Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεση με email στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30)6973635466 για να ελέγξουμε την κατάθεσή σας.
(!) Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με email ([email protected]). Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
(!)Οι καταθέσεις από διαφορετική τράπεζα έχουν επιβαρύνσεις που βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη

5.Εξόφληση στο κατάστημα

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα μας, τότε έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε μετρητοίς,κάρτα χρεωστική ή πιστωτική κατά την παραλαβή τους.

Call Now Button