Σχετικά με εμάς

Η HooCares ειναι μια εξ-ολοκλήρου Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της πολυτελούς παροχής υπηρεσιών ναργιλέ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η επαγγελματική μας πορεία ξεκινάει το 2017 και συνεχίζει διαρκώς να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις και event όπου συνεργάζεται. Μετά από συνεχή έρευνα επάνω στη συνεχώς εξελισσόμενη πορεία του ναργιλε, είμαστε σε θέση να ανανεώνουμε συνεχώς τον στόλο και τους καπνούς μας, με ότι επώνυμο και άριστο λειτουργικά εντοπίζουμε στη διεθνή αγορά. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ διαθέτουμε προσώπικο πάντα επικοινωνιακό και πρόσχαρο σε αυτό που κάνει, όπου με συνεχείς εκπαιδεύσεις ειναι σε θέση να μυήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο σε αυτή την τόσο απαιτητική απόλαυση καπνίσματος.

E-SHOP

Η επιθυμία σας επάνω στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε και δοκιμάζετε, μας έφερε στην ιδέα ενός διαδικτυακού καταστήματος. ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ δεν ειναι να σας προσφέρουμε οτιδήποτε υπάρχει στην αγορά ναργιλέ παρα μόνο -στοχευμένα- προϊόντα που έχουμε ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ και ΕΠΙΛΕΞΕΙ μέσα από την απαιτητική αγορά του catering. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα κάνουν τις στιγμές σας πιο ξεχωριστές.

Επικοινωνήστε μαζί μας σε οτι χρειάζεστε!

EXPERIENCE US.

HooCares Shop

ΔοκιμάζουμεΕπιλέγουμεΣας προτείνουμε

Brands we carry

Call Now Button